Groepenkast vervangen Hilversum

Uw elektriciens uit Hilversum van V&H Installatietechniek kunnen u alles vertellen over uw groepenkast. De groepenkast wordt ook wel meterkast of stoppenkast genoemd, en is in iedere woning terug te vinden. Via de hoofdstop van de groepenkast komt stroom uw woning binnen vanaf uw energieleverancier en wordt hier over de verschillende stopcontacten, lichtpunten en elektrische apparaten die zich in uw woning bevinden verdeeld. Onze elektriciens kunnen u in Hilversum en omgeving helpen door het uitvoeren van diverse werkzaamheden aan uw groepenkast.

De groepenkast is het centrale punt voor de stroom in uw woning. Vanzelfsprekend is het om deze reden belangrijk dat deze naar behoren werkt. Naast het verdelen van de stroom, heeft uw groepenkast ook een beveiligende werking. Bepaalde functies beschermen u tegen onder andere kortsluitingen en aardingsproblemen. Zo zorgt de aardlekschakelaar er bijvoorbeeld voor dat de stroom wordt uitgeschakeld wanneer een van uw apparaten kapot is en u mogelijk onder stroom kunt komen te staan. Dit gebeurt ook in geval van kortsluiting en blikseminslag. Deze beveiliging wordt geregeld via de verplichte aardlekschakelaar.

Installatie, onderhoud en reparatie

In de regio Hilversum voeren wij alle mogelijke werkzaamheden uit aan uw groepenkast. Zo leveren en installeren wij voor u nieuwe groepenkasten, en kunnen wij uw bestaande groepenkast uitbreiden met extra groepen. Ook wanneer u woonachtig bent in Hilversum en uw groepenkast is kapot, kunt u ons inschakelen. Wij repareren deze op vakkundige wijze. Naast het aanleggen en onderhouden van uw groepenkast, kunt u ook bij ons terecht als u vragen heeft. Wij kunnen u informeren over alles wat u wilt weten! Neemt u dus gerust contact met ons op.