Verlichting aanleggen in Hilversum

Wilt u verlichting aanleggen? Zit u midden in een verbouwing, laat u een nieuw huis bouwen of wilt u lichtpunten verplaatsen of toevoegen? Voor binnen- en buitenverlichting in Hilversum kunt u terecht bij V&H Installatietechniek. Bel 030 - 200 36 59 of vraag een offerte aan via het contactformulier.

Aanleggen nieuwe verlichting in Hilversum

Het ligt het meest voor de hand om nieuwe verlichting aan te leggen tijdens het bouwproces of gedurende een verbouwing. Dan is het eenvoudiger om buizen en draden weg te werken omdat nog niet alles is afgesloten. En als we een lichtplan maken kunnen we van te voren uitdenken waar de contactdozen en lichtpunten moeten komen.

Op een ander ogenblik aanpassingen laten doorvoeren kan natuurlijk ook. Misschien zitten de lichtpunten niet op de goede plek, moeten er nog een paar bij of wilt u meer contactdozen laten plaatsen. Maar het kan ook zijn dat u graag wilt verduurzamen met LED verlichting of dat uw netwerk hopeloos verouderd is. Ook daar kunnen we u mee helpen.

Lichtplan voor verlichting in Hilversum

Een lichtplan is een plan waar precies in staat waar de lichtpunten, contactdozen en schakelaars moeten komen. Het is een fijn hulpmiddel bij de inrichting van een nieuwe woning of een nieuw vertrek. En het lichtplan wordt helemaal naar uw inzicht opgetekend.

Met een lichtplan weet u zeker dat de juiste plekken in het vertrek goed verlicht worden en dat er voldoende lichtpunten zullen zijn. Het kan bovendien speciaal worden afgestemd op een specifieke ruimte. Uw wensen zullen immers verschillend zijn als het aankomt op uw keuken of uw kantoorruimte. Daar spelen we op in.

Aanleggen tuinverlichting in Hilversum

Naast binnenverlichting kunnen we ook tuinverlichting of buitenverlichting voor u aanleggen. Goed uitgedachte tuinverlichting kan heel sfeer verhogend werken. U kunt bijvoorbeeld de gevel of enkele pronkstukken in de tuin mooi uitlichten of spots met bewegingssensoren inzetten als inbraakpreventie.

De plaatsing van nieuwe contactpunten buitenshuis heeft ook nog een ander voordeel. Normaal gesproken loopt u waarschijnlijk te goochelen met verlengsnoeren als u buiten elektriciteit wilt gebruiken. Dat wordt dan overbodig. Wel zo aangenaam op een warme zomeravond als u een elektrische kacheltje of een paar boxen op het terras zou willen zetten.

Contact met V&H Installatietechniek voor de aanleg van verlichting in Hilversum

In Hilversum kunt u terecht bij V&H Installatietechniek voor het aanleggen van verlichting. U kunt ons inschakelen om uw binnen- en buitenverlichting aan te leggen, te vervangen en aan te passen. En uiteraard voor het opstellen van een lichtplan. Bel 030 - 200 36 59 of vraag vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier.