In Hilversum uw elektriciens

Bij V&H Installatietechniek vindt u in Hilversum vakbekwame elektriciens. Het werken met elektriciteit is een serieuze klus, die wij u graag besparen! De elektriciens die voor ons werken, zijn stuk voor stuk zeer ervaren en hebben in Hilversum en omgeving al vele mensen geholpen bij het aanleggen of vernieuwen van de elektrische installatie. Veiligheid staat bij alle werkzaamheden altijd voorop. Veiligheid voor u als klant, maar uiteraard ook veiligheid voor onze elektriciens. Het werk dat wij uitvoeren voldoet dan ook altijd aan alle vereiste veiligheidsnormen, zoals NEN 3140 of NEN1010. Naast het feit dat wij werkzaamheden altijd veilig uitvoeren, is ook kwaliteit erg belangrijk voor de elektriciens. Wanneer u gebruik maakt van de diensten van onze elektriciens, kunt u er dan ook van uitgaan dat er kwalitatief goed werk wordt geleverd!

Uw elektriciens werken bij V&H Installatietechniek

De ervaren elektriciens werken voor zowel particulieren als voor bedrijven. Naast het uitvoeren van diverse werkzaamheden, geven wij u ook graag deskundig advies over alle zaken wat met elektriciteit te maken hebben. U bij onze elektriciens terecht met vragen over onder andere uw groepenkast, het vervangen of verplaatsen van bedrading, stopcontacten en lichtpunten. Uiteraard kunnen de elektriciens deze werkzaamheden ook altijd voor u uitvoeren in de regio Hilversum. Ook voor de aanleg of bij het verplaatsen van bekabeling voor telefoon, internet en televisie zijn wij de specialist.

Voor veel diverse elektrische klussen staat uw elektricien uit Hilversum voor u klaar. Wilt u meer weten over de diensten die wij uitvoeren in de regio Hilversum? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.